Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket, hogy a meglévő és új megrendeléseket folyamatosan kiszállítjuk és beépítjük.

Gyakran ismételt kérdések


- Színezhető-e a kerítés?

A BetonX kerítéselemek beton (szürke) színben kerülnek forgalomba, festést nem igényel, de beépítés után tetszés szerint színezhető. Javaslatunk kültéri falfesték vagy lábazatfesték.


- Van-e garancia a kerítésre?

Igen, 5 év. A BetonX betonkerítések laboratóriumban rendszeresen bevizsgált betonból készült termékek. A szabvány besorolása szerint, ezen szilárd beton élettartalma minimum 25 év.


- Mennyi a tömege a kerítésnek?

Az elemek és oszlopok tömege természetesen eltérő. A nyitott kerítéselemek és a kisebb méretű oszlopok jellemzően könnyebbek. Viszonyításként a 1,5 méter magas kerítés folyómétere kb. 160 kg, 2 méter magas kerítésé pedig kb. 200 kg.


- Mennyi idő kell a kerítés telepítéséhez?

Elsősorban a beépítendő talaj szilárdsága a meghatározó. Régi alapba, aszfaltba, töltött talajba természetesen nehezebb a kerítés beépítés. Meghatározó persze a beépítők hozzáértése is. Szakembereink talajviszonyoktól függően 15 – 35 folyóméter/nap betonkerítést építenek.


- A felületről, sima vagy nem sima?

A kerítéselemeket két fő technológia alapján lehet gyártani. Létezik az úgy nevezett nedves és földnedves technológia (magas vagy alacsony konzisztenciával). Mindkét alkalmazott technológiának megvannak az előnyei és hátrányai. Míg a nedves technológiával, a friss beton magas konzisztenciájának köszönhetően, könnyedén lehet esztétikus, sima felületet képezni, úgy a földnedves technológia a gyorsabban, nagyobb tartósságú, hosszabb élettartamú kerítéselemek gyártását teszi lehetővé. Cégünk elsősorban az utóbbi technológiát alkalmazza, de a piaci igényekhez igazodva természetesen gyártunk magas konzisztenciával készült kerítés elemeket is.


Nyertes pályázataink:

Új széchenyi terv

Kapcsolat

KB 2001 Kft.
3600 Ózd Bolyki főút
3600 Ózd Pf.:215
(48)479-267
(30)626-00-22
info@betonx.hu
Magyar termék Magyar gyártó
betonkerítés garancia 5 év
betonkerítés szállítás és építés
ingyenes kerítés felmérés
15 év tapasztalat
BetonX kerítések forgalmazó