BetonX betonkerítések - Érdekességek

Zárt betonkerítés akár 3 méteres magasságban szögesdróttal vagy NATO hálóval

kerítés, kerítések, Betonkerítés, Betonkerítések

Több mint két évtizedes tapasztalat és szakértelem

Tovább a cikkhez

Betonkerítés kedvező áron, egyenesen a gyártótól. Szállítás és beépítés az ország bármely pontján.

kerítés, kerítések, Betonkerítés, Betonkerítések

Több mint egy évtizedes tapasztalat és szakértelem

Tovább a cikkhez

NATO hálós biztonsági kerítés.Maximális biztonság kedvező ár akár 3 méteres magasságban

kerítés, kerítések, Betonkerítés, Betonkerítések

Ezt a termékünket leginkább cégeknek és termelőknek szánjuk, akik nem szeretnének több lopást és betörést, de lakossági ügyfeleinknek is elérhető, ha valaki nagyobb biztonságot szeretne.

Betonkerítéseink könnyen, gyorsan telepíthetőek, különböző magasságban elérhetőek, így minden igénynek megfelelnek. A nagy szilárdságú tömöríttet beton garantálja az évtizedekre szóló élettartamot.

Tovább a cikkhez

Betonkerítés építés - Tudja meg hogyan épül kerítésünk

Betonkerítés építés

Kerítés építés házilag?
Kerítés építés otthon?

Ezek a kérdések mindig lényeges szempontok voltak a kerítkezés kapcsán.

Természetesen a kerítésépítést, kérésére szakembereink beépítik Önnek.

Abban az esetben, ha Ön házilag, otthon szeretne kerítést építeni külön költségek nélkül, akkor Önnek ez a kerítés rendszer az ideális megoldás! A kerítés házilag is összeépíthető, de a gyorsaság is sokunk számára fontos szempont. Szakembereink napi szinten a nyomvonaltól függően 15 - 35 folyóméter kerítés beépítését tudják szakszerűen kivitelezni.

Tovább a cikkhez

Kerítéstípusok összehasonlítása

Kerítéstípusok összehasonlítása

A fémkerítés, a kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés és a fakerítés drágább kategóriába tartozik, ezeknél a BetonX kerítések árának a többszöröseivel kell számolni.Természetesen kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés, a fakerítés és a betonkerítés stílusának a megítélése egyedi.

Tovább a cikkhez

Elemes betonkerítések - Mindazt tudja, amit egy elemes kerítésnek tudnia kell

Elemes betonkerítések

Az elemes kerítésnek a legtöbb esetben fontos a stílusa és a színe is, ezért sima és festhető felületű, nyitott és zárt típusokat is gyártunk, melyekből az egyedi ízlések könnyedén kielégíthetőek. Mivel a végleges kerítés általában később készül el, mint a ház vagy az egyéb építmények, így fontos, hogy nagy választékból megfelelő kerítést lehessen találni. Az elemes kerítés színe tetszés szerint variálható és a házhoz valamint a környezethez igazítható.

Tovább a cikkhez

Építhető kerítésmagasságok

Építhető kerítésmagasságok, Betonkerítések

(A pontos tervezés érdekében vezető szaktanácsadóink segítségét díjmentesen igénybeveheti!)

Ha tetszetős utcafronti kerítésre, vagy magas oldalkerítésre, vagy egy becsben álló terület köré díszkerítésre van szüksége, más-más magasságokat és megjelenést kíván. Kerítéseinket úgy terveztük, hogy típustól eltérően, 25 és 50 centiméteres léptékkel növelhető a kívánt magasság. A legelterjedtebb magassági forma a 3 elemes, vagyis a 1,5 méter magas, valamint a 4 elemes 2 méter magas kerítés. Ezeket általában családi házakhoz, utcafrontra illetve oldalra vagy hátulra, ez utóbbi esetekben főleg zárt kivitelben építik.

Tovább a cikkhez