Cégpolitika - Minőség, Ár és Érték arány, Széles választék, Az Ország minden részén

Bevezetés

A KB 2001 Kft 2000-ben alakult. 20 éves tapasztalat birtokában fő tevékenységét a betonkerítések gyártását és telepítését egy magas minőségi szintre emelte.

Úgy gondoljuk, hogy ez így természetes, hiszen egy igen jó „ár – érték” arányú terméket biztosítunk hosszú távú megoldásként ügyfeleink részére.

A betonkerítések magas minősége folyamatos termékfejlesztések eredményeként csiszolódott ki. A legjobb alapanyagok kikísérletezésétől a gyártási technológia korszerűsítésén át a minősítési rendszer kiépítésén keresztül jutottunk el a BetonX márka eléréséhez. A betonkerítés rendszerek konstrukciós fejlődésének ez egy meghatározó állomása, amikor egy márkanév alakul ki, mely így már önmagában is egy biztos garanciát jelent.

Véleményünk szerint a BetonX Betonkerítések azért váltak népszerűvé, mert olyan megoldásokat kínálnak, melyek leegyszerűsítik, meggyorsítják, és jelentősen gazdaságosabbá teszik a „kerítkezést”.

Nyertes pályázataink

Forgalmazás:

A cég a BetonX termékeket Magyarországon és a Felvidéken (Szlovákiában) hozza elsősorban fogalomba, de Ausztria keleti és Erdély (Románia) nyugati részére is szállítunk.

Az országos lefedettség kiterjed Magyarország minden megyéjére illetve településére. A regionális képviseletek díjmentes helyszíni szaktanácsadással szolgálnak minden érdeklődőnk számára.

Szolgátatások:

Ingyenes helyszíni szaktanácsadás

Szaktanácsadóink segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. A helyszínen lehetőség van a terepviszonyok felmérésére egyéni megoldások megtalálására is. Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért nyújtunk szaktanácsadást díjmentesen.

A kerítéseinkről sokan úgy gondolják, hogy ez egy drága termék lehet, hiszen a megépített kerítésrendszerek ezt az érzetet sugallhatják. Ily módon, a helyszínen szeretnénk bemutatni azokat a lehetőségeket, amelyek alátámasztják, hogy ár – érték arányban a legjobb megoldásra találtak.

Szállítás

A beépítés helyszínére történő szállítás, melyet darus kamion segítségével valósítunk meg.

Szakszerű és garanciális telepítés

A beépítési helyszín kiszintezése és a kerítés magasságának beállítása műszerrel történik. Az általunk történő beépítés esetén a több éves tapasztalat garanciát jelent és ad a kivitelezés minőségére.

Az önerős kerítéstelepítés esetében, kérésére regionális képviselőink díjmentes szaktanácsadást nyújtanak minden ügyfelünk részére.

A BetonX Betonkerítések mellett ügyfeleink igényeire alapozva elegáns kivitelű, adott esetben a kerítés mintájával megegyező kapukat is gyártunk. Mivel a kerítések telepítésével együtt el tudjuk végezni a kapuk felszerelését is, ez által egy adott terület teljes egészében bekeríthetővé válik. Sok esetben célszerű a közös betonozási pontok miatt, a kerítéssel együtt a kapukat is beépíteni.

Termékeink:

A BetonX Betonkerítés család több mint 40 féle betonelemet és 23 oszlop típust képvisel. Erre azért van szükség, mert szinte minden helyszín egyedi megoldást igényel, melyet igazán csak egy megfelelő típus és minta választékból lehet megvalósítani.

Egy pár fontos szempont a teljesség igénye nélkül: a talajviszonyok milyensége, a tervezendő betonkerítés ideális magassága (0,5 métertől akár 25 cm – es ugrásokkal 3 m-es magasságig), az át vagy nem átláthatóság kérdése, a környezethez leginkább illő minta kiválasztása, amennyiben szükséges a megfelelő kapu típusok megtervezése, stb.

Betonkerítések

Nyitott betonkerítések és zárt betonkerítések , esztétikus utcafronti kerítések, erős, időtálló oldal kerítések széles választékban megtalálhatók termékeink között.

Fakapuk

A fakapuk borovi fenyőből (időtálló, tömör, kevésbé vetemedő fafajta) készülnek egyedi mintáink alapján.

Kovácsoltvas stílusú kapuk

A kovácsoltvas stílusú kapuk standard mintázatai a cég tervei alapján készültek. Nyíló és toló kivitelben mind két kaputípusnál választhatóak.

Kérjük, keressen minket bizalommal.

Köszönjük:

a BetonX Betonkerítések

gyártója

Nyertes pályázataink:

Új széchenyi terv

Kapcsolat

KB 2001 Kft.
3600 Ózd Bolyki főút
3600 Ózd Pf.:215
(48)479-267
(30)626-00-22
info@betonx.hu
Magyar termék Magyar gyártó
betonkerítés garancia 5 év
betonkerítés szállítás és építés
ingyenes kerítés felmérés
15 év tapasztalat
BetonX kerítések forgalmazó