Elemes betonkerítések - Mindazt tudja, amit egy elemes kerítésnek tudnia kell

- Esztétikus nyitott és zárt elemes kerítésrendszerek (tetszés szerint)

Az elemes kerítésnek a legtöbb esetben fontos a stílusa és a színe is, ezért sima és festhető felületű, nyitott és zárt típusokat is gyártunk, melyekből az egyedi ízlések könnyedén kielégíthetőek.

Mivel a végleges kerítés általában később készül el, mint a ház vagy az egyéb építmények, így fontos, hogy nagy választékból megfelelő kerítést lehessen találni. Az elemes kerítés színe tetszés szerint variálható és a házhoz valamint a környezethez igazítható.

- Nagy választékban

Széleskörűen felhasználható elemes kerítés termékcsaládokat kínálunk több, mint 30 variálható kerítésmintával, melyekből szinte bárhová építhető kerítés. Választékunkban van kétrészes betonelem kerítéselem, ami az úgynevezett faléckerítés formáit és optikai hatását adja vissza.

- Az elemes kerítés magassága tetszés szerint variálható és bárhová beépíthető

Az elemes kerítés magasságának a megválasztása elsősorban a szükséges funkció betöltése alapján határozható meg. Kerítés elemeinkhez speciális betonoszlopokat gyártunk, melyek elősegítik a könnyedebb összeszerelhetőséget. Oszlopaink nútos rendszerűek, minden nút végén /alján megtalálható az úgynevezett „betontuskó”, ami nem engedi a kerítés elemeket lejjebb csúszni/mozdulni, ezzel biztosítva a magasság megtartását. Tetszetős utcafronti elemes kerítésre, vagy magas (elválasztó) oldalkerítésre, vagy egy becsben álló terület köré díszkerítésre van szüksége, ez más-más magasságokat és megjelenést kíván. Elemes kerítéseinket ezért úgy tervezzük, hogy 0,5 méterről akár 3 méteres magasságig – típusoktól eltérően – 25 és 50 cm-es lépésekkel lehet a megfelelő magasságot kialakítani. Jellemzően a leggyakoribb méret igények az 1,4-1,5 méter, illetve 1,75-2 méteres intervallumokban vannak. Az elemes kerítés magasságának meghatározása függ a talajviszonyoktól, erre például a megoldás, ha nagy a szintkülönbség kiegyenlíthető hosszabb betonoszlopok alkalmazása.

- Elemes kerítés beépítése

Az elemes kerítés hosszútávra készül, ezért annak beépítésénél célszerű a legmagasabb szakmai hozzáértéssel eljárni. Kerítésbeépítőink Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában is rendelkezésre állnak. Mint minden szakterületnek az ELEMES KERÍTÉS/BETONKERÍTÉS ÉPÍTÉSÉNEK is megvannak a szakmai fogásai, melyeket MINDIG MEGOSZTUNK vevőinkkel.

Lényeges: szakmai tanáccsal is szolgálunk a kivitelezést illetően.

Folyamatosan bővülő, nagy termékpalettánk minden kedves ügyfelünk számára ideális megoldást kínál a kerítkezésre.

Új elemes kerítések, az Ön igényei szerint, beépítéssel!

Nyertes pályázataink:

Új széchenyi terv

Kapcsolat

KB 2001 Kft.
3600 Ózd Bolyki főút
3600 Ózd Pf.:215
(48)479-267
(30)626-00-22
info@betonx.hu
Magyar termék Magyar gyártó
betonkerítés garancia 5 év
betonkerítés szállítás és építés
ingyenes kerítés felmérés
15 év tapasztalat
BetonX kerítések forgalmazó