Fémkerítés, kovácsoltvas kerítés, alumíniumkerítés, fakerítés, drótkerítés és a BetonX betonkerítés összehasonlítása!

A fémkerítés, a kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés és a fakerítés drágább kategóriába tartozik, ezeknél a BetonX kerítések árának a többszöröseivel kell számolni.Természetesen kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés, a fakerítés és a betonkerítés stílusának a megítélése egyedi.

Lényeges, hogy választékban a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest a BetonX betonkerítésnél a variáció folyamatosan nő. Ma már akár 50-100 féle modellt is össze lehet rakni a tetszetős betonelemekből. Fontos az is, hogy a kovácsoltvas-, az alumínium- és a fakerítésekhez képest a BetonX betonkerítésből töredék idő alatt elkészül a kerítés.

A drótkerítést és a BetonX betonkerítést nehéz összehasonlítani, mert lényegesen eltérő a felhasználási területük. A BetonX betonkerítések felhasználási területe a legsokrétűbb, nem csak a drótkerítéshez, hanem a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest is. Ez azért van, mert 0,5m-től akár 3m magasságig is építhető belőle kerítés. A drótkerítés, a kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés és a fakerítés beépítési magasságai jóval szűkebb skálán mozognak. A BetonX betonkerítés a legigényesebb háznál is megállja a helyét, míg mondjuk a drótkerítést nem tennénk szívesen exkluzív épületekhez.

Kiemelendő, hogy könnyű és gyors a felépítése, de festés nélkül is évtizedekig bírja. A többi kerítéstípust már az elején vagy időközben többször is szükséges kezelni.

Összefoglalva a BetonX betonkerítés előnyeit a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest:

Lényegesen kisebb az ár, a kerítés telepítése sokkal rövidebb idő alatt kész, szélesebb magassági tartományban építhető, legalább olyan vagy nagyobb a választék, szinte bármilyen helyhez lehet találni megfelelő stílust zárt és nyitott kivitelben is kapható és kezelés nélkül is évtizedekre szól!

Nyertes pályázataink:

Új széchenyi terv

Kapcsolat

KB 2001 Kft.
3600 Ózd Bolyki főút
3600 Ózd Pf.:215
(48)479-267
(30)626-00-22
info@betonx.hu
Magyar termék Magyar gyártó
betonkerítés garancia 5 év
betonkerítés szállítás és építés
ingyenes kerítés felmérés
15 év tapasztalat
BetonX kerítések forgalmazó