Kerítéstípusok összehaszonlítása

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket személyre szabott pontos árajánlatért!

Fémkerítés, kovácsoltvas kerítés, alumíniumkerítés, fakerítés, drótkerítés és a BetonX betonkerítés összehasonlítása!

A fémkerítés, a kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés és a fakerítés drágább kategóriába tartozik, ezeknél a BetonX kerítések árának a többszöröseivel kell számolni.Természetesen kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés, a fakerítés és a betonkerítés stílusának a megítélése egyedi.

Lényeges, hogy választékban a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest a BetonX betonkerítésnél a variáció folyamatosan nő. Ma már akár 50-100 féle modellt is össze lehet rakni a tetszetős betonelemekből. Fontos az is, hogy a kovácsoltvas-, az alumínium- és a fakerítésekhez képest a BetonX betonkerítésből töredék idő alatt elkészül a kerítés.

A drótkerítést és a BetonX betonkerítést nehéz összehasonlítani, mert lényegesen eltérő a felhasználási területük. A BetonX betonkerítések felhasználási területe a legsokrétűbb, nem csak a drótkerítéshez, hanem a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest is. Ez azért van, mert 0,5m-től akár 3m magasságig is építhető belőle kerítés. A drótkerítés, a kovácsoltvas kerítés, az alumíniumkerítés és a fakerítés beépítési magasságai jóval szűkebb skálán mozognak. A BetonX betonkerítés a legigényesebb háznál is megállja a helyét, míg mondjuk a drótkerítést nem tennénk szívesen exkluzív épületekhez.

Kiemelendő, hogy könnyű és gyors a felépítése, de festés nélkül is évtizedekig bírja. A többi kerítéstípust már az elején vagy időközben többször is szükséges kezelni.

Összefoglalva a BetonX betonkerítés előnyeit a kovácsoltvas kerítéshez, az alumíniumkerítéshez és a fakerítéshez képest:

Lényegesen kisebb az ár, a kerítés telepítése sokkal rövidebb idő alatt kész, szélesebb magassági tartományban építhető, legalább olyan vagy nagyobb a választék, szinte bármilyen helyhez lehet találni megfelelő stílust zárt és nyitott kivitelben is kapható és kezelés nélkül is évtizedekre szól!

Magyar termék
Több mint 20 év tapasztalat
10 év garancia
Országos kiszállítás szakszerű beépítéssel
Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanács adás
A BetonX betonkerítések kizárólagos forgalmazója