Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket, hogy a meglévő és új megrendeléseket folyamatosan kiszállítjuk és beépítjük.

Építhető kerítésmagasságok

Kerítéseink, típustól függően, különböző magasságokban építhetőek 1 métertől egészen 3 méteres magasságig a következő léptékben:


Építhető kerítésmagasságok elemes betonkerítésekből

(A pontos tervezés érdekében vezető szaktanácsadóink segítségét díjmentesen igénybe veheti!)

Ha tetszetős utcafronti kerítésre, vagy magas oldalkerítésre, vagy egy becsben álló terület köré díszkerítésre van szüksége, más-más magasságokat és megjelenést kíván.

Kerítéseinket úgy terveztük, hogy típustól eltérően, 25 és 50 centiméteres léptékkel növelhető a kívánt magasság. A legelterjedtebb magassági forma a 3 elemes, vagyis a 1,5 méter magas, valamint a 4 elemes 2 méter magas kerítés. Ezeket általában családi házakhoz, utcafrontra illetve oldalra vagy hátulra, ez utóbbi esetekben főleg zárt kivitelben építik.

Nyitott és zárt típusú elemes betonkerítések

Természetesen léteznek egyedi megoldások is, ahol oszlopközönként váltakoznak a kerítés magasságai vagy éppen zárt vagy nyitott elemek váltják egymást.

Legalacsonyabb kerítésünk 1 méter magas. E kerítés típusok 2 elem magasak. Leginkább terek, parkok, játszóterek látványát ékesítik.

A 2 méter fölötti, 4, 5, 6 elem magasságig építhető kerítéseink tökéletes biztonságot nyújtnak illetéktelen személyek kíváncsi szemei elől, így eltakarva személyes környezetünket.

Nyitott és zárt típusú elemes betonkerítések

Ipari területek elkerítésére tökéletes megoldás!

Nyertes pályázataink:

Új széchenyi terv

Kapcsolat

KB 2001 Kft.
3600 Ózd Bolyki főút
3600 Ózd Pf.:215
(48)479-267
(30)626-00-22
info@betonx.hu
Magyar termék Magyar gyártó
betonkerítés garancia 5 év
betonkerítés szállítás és építés
ingyenes kerítés felmérés
15 év tapasztalat
BetonX kerítések forgalmazó